Victorie după un început de partidă ezitant

     FC Ozana Targu Neamt a jucat in etapa cu numarul 11, pe teren propriu contra celor de la Somuz Falticeni, o echipa cu evolutii mai bune in deplasare in acest sezon. Targ-nemtenii au reusit sa se impuna cu scorul de 3-0, dupa ce, la finalul primelor 45 de minute tabela era neschimbata; reusind astfel cea de-a treia victorie in ultimile trei etape, marcand de opt ori, primind doar un gol. Prima mare ocazie a meciului a fost ratata de catre cei de la Somuz, in minutul 10, Julei nu reuseste sa il invinga pe Balan dintr-o situatie de unu la unu. Scorul avea sa fie deschis la patru minute de la reluarea jocului, mai exact in minutul 49, Moisi inscrie cu o lovitura de cap imparabila, dupa o centrare perfecta a lui Furtuna. Pe finalul meciului oaspetii s-au descoperit si Ozana a reusit sa mai marcheze de doua ori, in minutele 85 si 90+1, primul cu un sut de la circa 25 de metri a lui Mercas, direct in vinclul portii falticenene, iar cel de-al doilea, inscris de marcatorul primului gol, la o faza in care mingea a lovit transversala iar apoi a fost impinsa in poarta de Moisi.

FC Ozana Targu Neamt 3-0 Somuz Falticeni (Andu Moisi 49′, 90+1′, Eusebiu Mercaş 85′)

FC Ozana Târgu Neamț:  Balan, Balint, Moisi, Miron, Hutanu, Asavoaei, Serban, Apostol, Hodorogea, Furtuna, Zaharia. Rezerve: Bilba, Iacoboaei, Ungurenasu, Mercas, Vavrita, Ignea, Popa. Antrenor: Daniel Zavate.

Stadionul „Cetatea” din Targu Neamt, spectatori cca. 350-400.

“O primă repriză mai slabă a noastră, am avut și șansă…au scăpat singur cu portarul, portarul nostru a scos mingea, probabil a fost un moment mai critic al primei reprize, după care ne-am revenit, am prestat jocul pe care trebuia să-l prestăm și în prima repriză. Atâta timp cât a fost siguranță și nu au fost ocazii, trebuie să iasă treaba, că nu are cum…și am spus să forțăm la jucătorii de culoare de la ei, că sigur, prin nația lor, sunt destul de agresivi, și dau atacuri imprudente, au luat roșu, au rămas în 10, s-au creat multe ocazii, au venit și golurile.
A fost greu până la primul gol, însă până la urmă scopul scuză mijloacele. Nu sunt neapărat probleme financiare, am jucat pe un calup de prime, sunt ceva restanțe, dar din promisiunile celor din CL Târgu Neamț sigur se vor rezolva săptămâna viitoare. D-nul primar a fost în tribună, a fost bucuros de jocul nostru din a 2-a repriză, dar până la urmă și dacă jucam un pic mai prost și ieșea rezultatul favorabil era OK.
Golurile reușite de noi din faze fixe sunt faze lucrate și ne bazăm și noi pe ce calități avem. Mercaș intră cu gol aproape meci de meci, din păcate încă nu este la capacitate fizică ca să poată să ducă 90 de minute, dar când intră își face treaba.“ a declarat la finalul partidei, antrenorul principal targ-nemtean, Daniel Zavate.

REZUMATUL MECIULUI

In etapa urmatoare, cea cu numarul 12, Ozana va evolua in deplasare la Radauti, contra echipei de pe locul 2 in clasament. Bucovina Radauti – FC Ozana se va disputa sambata, 2 noiembrie, cu incepere de la ora 14:00 pe stadionul „Municipal” din Radauti.

Lasă un răspuns