Victorie concludentă contra Hușanei Huși

Ozana Targu Neamt a reusit sa se impuna cu scorul de 2-0 (0-0) contra celor de la Husana Husi, intr-un meci contand pentru etapa cu numarul 8 a campionatului Ligii a 3-a, Seria 1. Golurile echipei noastre au fost marcate de catre Alexandru Zaharia (54) si Robert Asavoaei (81).

Prima repriza a partidei a fost una anemica, cu putine actiuni periculoase, singura ocazie mare fiind ratata de catre echipa vizitatoare, sutul din lovitura libera a unu jucator husean lovind bara portii targ-nemtene. Dupa pauza, jocul echipei antrenate de catre Daniel Zavate s-a imbunatatit semnificativ, Ozana fiind echipa care a dictat ritmul partidei. Alexandru Zaharia a deschis scorul in minutul 54 (1-0), dupa o pasa excelenta a lui Furtuna, acesta preia pe piept si il invinge pe portarul advers cu un sut cu pamantul la coltul lung. Al doilea gol avea sa vina in minutul 81, dupa o combinatie de pase in care au fost implicati mai multi jucatori targ-nemteni, mingea ajunge la marginea careului de 16 metri la Furtuna, care centreaza perfect pentru Asavoaei, acesta reluand cu latul pentru 2-0. De notat este faptul ca echipa din Husi a ramas in zece oameni in minutul 78. Asadar Ozana se impune la capatul unui meci cu doua reprize diferite, prima foarte slaba, fara faze periculoase de poarta, iar a doua cu o dominare aproape totala a echipei noastre. Dupa cele opt etape diputate, echipa de la poalele Cetatii Neamtului a strans un total de 11 puncte, ocupand pozitia a 7-a in clasament.

FC Ozana Targu Neamt 2-0 (0-0) Husana Husi (Alexandru Zaharia 54′, Robert Asavoaei 81′)

FC Ozana Târgu Neamț:  Balan, Balint, Rusu, Moisi, Miron, Serban, Ungurenasu, Hodorogea, Furtuna, Apostol, Zaharia. Rezerve: Cotuna, Popa, Asavoaei, Ignea, Mercas, Iacoboae, Vavrita. Antrenor: Daniel Zavate.

Stadionul „Cetatea” din Targu Neamt, spectatori cca. 200-300.

La finalul partidei, antrenorul principal Daniel Zavate a declarat: „O partida cu doua reprize diametral opuse ca joc. In prima am intrat crispati, frica de joc, am jucat mai mult cu mingi lungi, iar in cea de-a doua am jucat ceea ce trebuia sa jucam, am reusit sa ducem mingea in fata portii, au venit si golurile si am reusit sa ne impunem. In primul rand am vazut multa atitudine din partea tuturor si ambitie de a castiga jocul. Vis-a-vis de meciul de la Bacau, mergem la victorie, la fel cum abordam fiecare meci, indiferent de adversar. Sunt de parere ca daca nu marchezi nu ai cum sa castigi!”

In runda urmatoare, FC Ozana Targu Neamt se va deplasa la Bacau, acolo unde va intalni formatia CSM din localitate. Partida va avea loc vineri, 18 octombrie, cu incepere de la ora 15:00, pe stadionul „Letea din Bacau.

Lasă un răspuns