Un nou meci, o noua victorie, acelasi spirit!

Echipa noastra a reusit o noua victorie entuziasmanta, de aceasta data, victima targ-nemtenilor fiind echipa galateana CS Sporting Liesti, care a cedat pe stadionul „Cetatea” din Targu Neamt cu scorul de 3-0, golurile victoriei fiind marcate de catre Ionut Rusu, Andrei Apostol si Teodor Ignea.

Partida dintre Ozana si Sporting, care a contat pentru etapa cu numarul doisprezece a campionatului ligii a 3-a, a fost in marea ei majoritate dominata de catre echipa noastra, cel mai important obstacol fiind portarul galatean Cosmin Vadeanu, care a reusit sa diminueze proportiile scorului. Primul jucator care si-a trecut numele pe lista marcatorilor a fost Ionut Rusu, cel care a inscris dupa o centrare foarte buna plecata din piciorul lui Madalin Popa. Singura ocazie importanta a echipei din Liesti in primul mitan a apartinut lui Birladeanu, care din pozitie ideala a sutat in bara transversala. Dupa pauza, Ozana a reusit sa mai marcheze de doua ori, prima data in minutul 62, Apostol facand 2-0 dupa o actiune personala de toata frumusetea, iar cel de-al doilea, marcat de catre Teodor Ignea, cel care sa aflat la capatul unei centrari trimise in fata portii de catre Ionut Furtuna. Scor final 3-0 si echipa de la poalele Cetatii Neamtului ajunge la 20 de puncte adunate, ocupand pozitia a 7-a in clasament.

FC Ozana Targu Neamt 3-0 Sporting Liesti (Ionut Rusu 38′, Andrei Apostol 62′, Teodor Ignea 78′)

FC Ozana Târgu Neamț:  Balan, Balint, Rusu, Miron, Hutanu, Asavoaei, Serban, Popa, Apostol, Furtuna, Zaharia. Rezerve: Bilba, Iacoboaei, Ungurenasu, Mercas, Vavrita, Ignea, Hodorogea. Antrenor: Daniel Zavate.

Stadionul „Cetatea” din Targu Neamt, spectatori cca. 350-400.

In etapa urmatoare, cea cu numarul 13, Ozana va evolua in deplasare la Targu Secuiesc, contra echipei de pe locul 15 in clasament. KSE Targu Secuiesc – FC Ozana se va disputa sambata, 16 noiembrie, cu incepere de la ora 14:00 pe stadionul „Dr. Sinkovits” din Targu Secuiesc.

Lasă un răspuns