Test util contra Politehnicii Iasi

Ozana Targu Neamt a disputat marti, 23 iulie, un meci amical contra echipei de prima liga Politehnica Iasi, partida terminata cu victoria iesenilor, scor 3-1, pe lista marcatorilor trecandu-si numele Birnoi, cu o dubla si Devesa pentru gazde, respectiv Ignea pentru Ozana. Oficialii targ-nemteni s-au aratat extrem de multumiti de cum a aratat echipa in aceasta partida de verificare si spera la un parcurs cat mai reusit in sezonul viitoral esalonului tert al fotbalului romanesc.

Antrenorii Daniel Zavate si Florin Dascalescu au inceput aceasta confruntare cu un prim 11 format din Cotuna, Tibucanu, Miron, Moisi, Balint, Popa, Serban, Apostol, Ungurenasu, Gorovei si Zaharia, utilizand mai apoi intreg lotul avut la dispozitie.

Politehnica Iasi a inceput partida in urmatoarea formula: Cobrea, Mihalache, Agape, Onea, Loshaj, Carlone, Gavrila, Devesa, Birnoi, A. Cristea, Rodniy Lopes Cabral.

Click aici pentru a vedea o galerie foto de la partida Politehnica Iasi 3-1 Ozana Targu Neamt

Pentru urmatoarea partida de pregatire echipa targ-nemteana a schimbat adversarul, in locul echipei Bradul Borca, FC Ozana va intalni in aceeasi zi, insa cu incepere de la ora 17:00, formatia Aerostar Bacau, proaspat revenita in Liga 3 dupa ce anul trecut a retrogradat din Liga 2.

Lasă un răspuns