Scorul etapei, reușit de Ozana

Ozana Târgu Neamț s-a deplasat în etapă cu numărul cinci a campionatului ligii a treia la Pașcani, acolo unde a întâlnit formația locală CSM. Târg-nemtenii au reușit să se impună la o diferența de patru goluri, după ce rezultatul pe tabela de marcaj la finalul primului mitan era în favoarea pascanenilor, 1-0. Jocul prestat de Ozana în prima repriză a fost unul consistent, echipa noastră punând presiune constant pe apărarea adversă, însă singură reușită a primelor 45 de minute avea să aparțînă lui Sobraneschi, după o greșeală în apărarea târg-nemțeană
După pauză lucrurile aveau să se schimbe radical, la doar 3 minute de la reluare, Zaharia înscrie cu o lovitură de cap dintr-o centrare a lui Moisi 1-1, pentru că zece minute mai târziu, același Moisi să o aducă pe Ozana în avantaj tot cu o lovitură de cap, după un corner de pe partea stingă, 1-2 . Golul trei avea să vină în minutul 60, atunci când Zaharia îi pasează simplu lui Miron, iar acesta reușește să înscrie pentru 3-1 cu un șut din afară careului. Huțanu avea să înscrie pentru 4-1 în minutul 69, pentru că in minutele de prelungire, Vavrita (90+1), repectiv Ignea (90+2), doi jucători intrați după pauză să stabilească scorul final, 6-2 pentru Ozana Târgu Neamț.

CSM Pascani 2-6 (1-0) FC Ozana Targu Neamt (Vlad Sobraneschi 36′, Bogdan Văcaru 90′ / Alexandru Zaharia 48′, Andu Moisi 58′, Radu Miron 60′, Ioan Huţanu 69′, Alexandru Vavriţa 90+1′, Teodor Ignea 90+2′)

FC Ozana Târgu Neamț: Cotună, Balint (Ungurenașu), Moisi (Vavrița), Rusu, Huțanu, Miron, Șerban, Hodorogea, Asăvoaei (Ignea), Mercaș (Furtună), Zaharia. Rezerve neutilizate: Bîlbă, Iacoboaea, PopaAntrenor: Daniel Zavate.

Stadionul „CFR” din Pașcani, spectatori cca. 150-200.

În etapă următoare (a 6-a), Ozana Târgu Neamț primește pe teren propriu vizita celor de la Universitatea Dunărea de Jos Galațiechipă care a cedat în această etapă cu scorul de 4-2 pe terenul celor de la FC 2 Botoșani. Meciul va avea loc vineri, 26 septembrie, cu începere de la ora 17:00.

Lasă un răspuns