Remiză contra studenților gălățeni

Ozana Targu Neamt a reusit sa obtina doar un punct din confruntarea contra celor de la CSU Dunarea de Jos Galati, scor 1-1, la capatul unui meci in care jocul prestat de catre elevii lui Daniel Zavate nu s-a ridicat la nivelul dorit. Studentii galateni au deschis scorul in prelungirile primei reprize prin Bădilaş, dupa o greseala a portarului Cotuna. Dupa iesirea de la cabine, targ-nemtenii au impins jocul in jumatatea de teren a oaspetilor, Mercas reusind egalarea in minutul 53, acesta marcand cu o lovitura de cap dupa o centrare din lovitura libera a lui Miron. Asadar scor final 1-1 si Ozana ajunge la 8 puncte acumulate in primele 6 etape, ocupand pozitia a 8-a in clasament.

„Până la urmă trebuie să ne mulțumim cu un punct la ce ocazii au avut oaspeții, sincer, trebuia să luăm măcar 3-4 goluri de la ei. Sunt nemulțumit total. Nemulțumit total mai ales de atitudinea jucătorilor, săptămâna asta numai plimbări, facultate, Iași – Tg.Neamț, antrenamente…se vede rezultatul vineri. Chiar nu pot să vă zic ce le-am spus la pauză…Nu neapărat s-a schimbat jocul în repriza a 2-a, au fost mai puțini nervi, dar fără nicio claritate, ocaziile au apărut pe mingi lungi, am spus să scoatem jocul la margine, că echipa adversă se comasează în careul lor, dar se pare că totul a fost pe invers astăzi. Sincer, m-a surprins echipa mea…un joc destul de slab, cu o lejeritate în mișcare și fără viteză în joc, au crezut că câștigă jocul de la început, dar aici la fiecare etapă trebuie să tratezi jocul ca ultimul. Următorul nostru joc este la Suceava. Un meci greu, dar niciun meci nu seamănă unul cu altul, sperăm să ne putem monta săptămâna asta și să scoatem tot ce putem din acest meci.” a declarat Daniel Zavate la finalul meciului.

FC Ozana Targu Neamt 1-1 (0-1) CS Universitatea „Dunarea de Jos” Galati (Eusebiu Mercas 53′ / Andrei Bădilaş 45+1′)

FC Ozana Târgu Neamț: Cotună, Balint (Ungurenașu), Moisi, Rusu, Huțanu, Miron, Șerban (Mercas), Hodorogea (Ignea), Furtună (Asavoaie), Apostol, Zaharia. Rezerve neutilizate: Bîlbă, Iacoboaea, VavritaAntrenor: Daniel Zavate.

Stadionul „Cetatea” din Targu Neamt, spectatori cca. 250-300.

In etapa urmatoare, Ozana Targu Neamt se va deplasa la Suceava, acolo unde va intalni formatia locala Foresta. Partida va avea loc sambata, 5 octombrie pe stadionul „Areni” din Suceava.

Lasă un răspuns