Ozana, egal alb in primul joc amical

Echipa targ-nemteana a incheiat la egalitate, scor 0-0, primul meci de verificare disputat in aceasta vara contra echipei Bucovina Radauti, ocupanta locului secund in Seria 1 a Ligii a III-a in sezonul trecut si cel mai probabil una dintre colegele de serie din sezonul viitor. In partida contra radautenilor, antrenorii Florin Dascalescu si Daniel Zavate au dorit sa vada la lucru toti jucatorii noi care sunt in angrenajul echipei in momentul de fata, pe parcursul celor doua reprize folosindu-se doua echipe total diferite, rulandu-se astfel tot lotul avut la dispozitie.

FC Ozana (prima repriza): Cotuna, Tibucanu, Mosi, Rusu, Balint, Ungurenasu, Serban, Popa, Apostol, Gorovei, Ignea.

FC Ozana (repriza a doua): Iftimie, Mosnegutu, Iacoboae, Miron, Ciubotaru, Apreutesei, Tofan, Armeanu, Sobraneschi, Mercas, Zaharia.

„A fost primul meci din seria partidelor de pregatire din aceasta vara, un meci in care am incercat sa facem doua echipe echilibrate valoric, pe care sa le folosim cate 45 de minute. Am dorit sa vedem la treaba jucatorii noi veniti, iar o parte dintre ei au demonstrat ca sunt jucatori de calitate pe care ne putem baza in sezonul urmator. Suntem destul de multi in momentul de fata, 34 de jucatori la antrenamente, insa usor usor o sa definitivam un lot puternic si o sa incercam sa ne omogenizam. Din pacate vom fi nevoiti sa ne despartim de cativa dintre ei pentru ca e imposibil sa pastram mai mult de 22-23 in lotul final. Suntem multumiti de ceea ce avem in momentul de fata si suntem convinsi ca jucatorii actuali ne vor ajuta in indeplinirea obiectivului” a declarat presedintele echipei noastre, Victor Isache, dupa meciul cu Bucovina Radauti.

Inca doua nume noi isi vor face prezenta la antrenamentele echipei noastre, este vorba de Robert Asavoaie, ultima oara la Gloria Buzau si Ionut Munteanu, ultima oara la CSM FC Vaslui.

Pentru perioada ce urmeaza, echipa noastra a perfectat si alte jocuri de verificare, dupa cum urmeaza: marti 23 iulie contra celor de la Politehnica iasi in Copou; vineri 26 iulie contra celor de la Bradul Borca pe teren propriu; duminica 28 iulie si miercuri 31 iulie, contra celor de la Unirea Slobozia, primul meci avand loc pe teren propriu, pentru ca cel de-al doilea sa se dispute la Piatra Neamt.

Lasă un răspuns