Ozana a inceput pregatirile pentru noul sezon

Luni, 15 iulie, echipa de la poalele Cetatii Neamtului si-a reluat pregatirile in vederea noului sezon. Formatia antrenata de Daniel Zavate si Florin Dascalescu au efectuat primul antrenament in noua formula si asteapta increzatori noul sezon competitional, sezon in care vor evolua cel mai probabil in seria I a esalonului tert fotbalistic romanesc.

La prima sedinta de pregatire si-au facut aparitia si destule nume noi, printre acestia numarandu-se Andu Moisi, ultima data la Bradul Borca, Andrei Apostol, fost jucator la CSM Pascani si Razvan Gorovei, fost la Stiinta Miroslava, plus un grup de sapte juniori veniti de la Politehnica Iasi.

Click aici pentru a vedea o galerie foto de la reunirea echipei

Ozana Targu Neamt a perfectat si primul joc de pregatire din aceasta pauza. Targ-nemtenii vor evolua vineri, 19 iulie cu incepere de la ora 18:00 contra celor de la Bucovina Radauti. Partida va avea loc pe stadionul „Cetatea” din Targu Neamt.

In alta ordine de idei, clubul nostru anunta ca inscrierea in campionatului Ligii a III-a a fost oficializata, fiind achitata inclusiv fondul de garatie financiara in valoare de 20.000 lei.

Lasă un răspuns