O nouă înfrîngere, același scor

Ozana Targu Neamt a cedat pe teren propriu in etapa cu numarul 4, scor 2-1, contra celor de la CSM Ceahlaul Piatra Neamt, in derby-ul judetului Neamt la nivelul esalonului tert. Este cel de-al doilea meci consecutiv in care echipa pierde cu acelasi scor, dupa ce in etapa precedenta (3), Aerostar Bacau se impunea pe stadionul „Cetatea” cu 2-1.

Scorul a fost deschis in minutul 20 de catre targ-nemteni, Denis Serban marcand dupa ce in prima faza, portarul Ceahlaului reusise sa respinga un sut din lovitura libera expediat de catre Apostol. Oaspetii au reusit  sa intoarca scorul in doar cinci minute, Yoann Fellrath (34) si Arsene Luboya (39) aducand formatia din Piatra Neamt in avantaj. Chiar daca in repriza secunda echipa antrenata de catre Daniel Zavate a dominat in majoritatea timpului, scorul a ramas neschimbat, CSM Ceahlaul Piatra Neamt castigand toate cele trei puncte puse in joc.

FC Ozana Targu Neamt 1-2 (1-2) CSM Ceahlaul Piatra Neamt (D. Serban 20′ / Fellrath 34′, Luboya 39′)

FC Ozana Targu Neamt: Bilba, Balint, Moisi, Rusu, Hutanu, Popa (Vavrita), Serban (Miron), Hodorogea (Ignea), Mercas (Asavoaei), Apostol, Zaharia. Rezerve neutilizate: Cotuna, Ungurenasu, Iacoboaea. Antrenor: Daniel Zavate.

Stadionul „Cetatea” din Targu Neamt, spectatori cca. 600-700.

In etapa urmatoare, FC Ozana Targu Neamt se va deplasa la Pascani pentru a juca contra echipei CSM din localitate. Meciul va avea loc sambata, 21 septembrie de la ora 17:00.

Lasă un răspuns