Foresta 3-1 Ozana, in etapa a 7-a

Echipa de la poalele Cetatii Neamtului a pierdut in deplasare la Foresta Suceava, scor 3-1, intr-un meci contand pentru etapa cu numarul 7 a campionatului Ligii a 3-a. Ozana nu a reusit sa se ridice la nivelul adversarului in prima parte a jocului, in minutul 19 sucevenii deschizand scorul prin Robert Martin (1-0) dupa un sut deviat de Balint in vinclul portii targ-nemtene. Scorul primului mitan (2-0) avea sa fie stabilit de catre Druga, dintr-un penalty obtinut tot de el, lovitura libera a acestuia lovind in mana un jucator targ-nemtean asezat in zid. Golul trei al celor de la Foresta avea sa vina in minutul 74, fundasul targ-nemtean Rusu deviind nefericit in propria poarta un sut expediat de catre Martin. Golul de onoare al echipei noastre avea sa fie marcat in minutul 81 de catre Robert Hodorogea, la capatul unei actiuni personale, acesta sutand puternic la coltul lung dupa ce in prealabil reusise sa treaca de catre doi adversari. Scor final 3-1 si FC Ozana ramane cu un total de 8 puncte in clasamentul cumulat.

Foresta Suceava 3-1 (2-0) FC Ozana Targu Neamt (Robert Martin 19′, 74′, Dudu Drugă 43′ – penalty / Răzvan Hodorogea 81′)

FC Ozana Târgu Neamț:  Bilba, Hutanu (Serban), Rusu, Miron, Balint, Hodorogea, Mercas (Furtuna), Asavoaei (Ignea), Vavrita, Ungurenasu, Zaharia. Rezerve neutilizate: Cotuna, Iacoboae, Popa. Antrenor: Daniel Zavate.

Stadionul „Areni” din Suceava, spectatori cca. 500-600.

In runda urmatoare, echipa targ-nemteana primeste pe teren propriu, vizita celor de la Husana Husi. Meciul va avea loc vineri, 11 octombrie, pe stadionul „Cetatea” din Targu Neamt, cu incepere de la ora 15:00.

Lasă un răspuns