FC Ozana se reuneste luni, 10 februarie

Dupa o perioada de pauza ceva mai lunga, in care destinul echipei a fost unul neclar datorita problemelor de ordin financiar, gruparea de pe malul Ozanei isi va relua activitatea in vederea pregatirii returului de campionat. Reunirea echipei este programata pentru data de luni, 10 februarie, ora 14:30, sub comanda lui Daniel Zavate fiind asteptati mai multi jucatori noi, in plus fata de cei care inca se regasesc in lotul targ-nemtean.

“Am avut astăzi (n.r 5 februarie) o discuție lămuritoare, la care au participat și consilierii locali PNL, și consilierii locali PSD, a venit și domnul primar Harpa, au fost prezenți și 14 jucători pe care îi mai avem. Am prezentat toată situația clubului, iar în urma unor discuții de circa 2 ore, d-nul primar Daniel Harpa ne-a asigurat că împreună cu consilierii locali, ne vor pune la dispoziție suma de 300.000 de roni (3 miliarde de lei vechi) până în vară, iar noi conducerea, ne-am luat un angajament în fața băieților, că să continuăm activitatea fotbalistică, să-i putem ține pe băieți, au fost și ei de acord, ca până pe data de 12 februarie, să facem noi rost de o sumă de bani, de la sponsori, prieteni, oameni de afaceri din Târgu Neamț, să putem achita către jucători din datoriile vechi, așa cum ne-am înțeles. Fotbaliștii noștri chiar dacă s-au pregătit cu alte cluburi, vor să continue cu noi, ei vor aduce rezilierile la club, unde le vor ține până pe data de 12 februarie, iar dacă își vor primi restanțele salariale, ei vor continua cu noi.

Avem discuții cu vreo 6 jucători în momentul ăsta, de astăzi ne-am apucat, cred că cel puțin 3 dintre ei o să fie prezenți luni, cu ceilalți 3 suntem în discuții avansate, cred că vom forma un lot de 20 de jucători pentru retur. Noi în tur am fost 21, așa că nu cred că este o așa mare diferență…cred că vom fi 20 din care 2 portari.

Pregătirea și cantonamentul o să-l facem pe plan local. Am schițat programul cu Daniel Zavate, o să includem și câteva partide de verificare. Obiectivul minimal este să terminăm sezonul pe locul 10, dar dacă vom găsi resursele financiare pentru a stinge datoriile restante, iar bugetul care ni s-a promis, ni se va acorda, în termenii stabiliți și la timp, cred că putem termina și mai sus în clasament., a declarat presedintele echipei, Victor Isache, pentru Sportul nemtean de performanta.

Lasă un răspuns