Bucovina Rădăuți întrerupe seria de victorii a Ozanei

     Ozana Targu Neamt a cedat cu scorul de 3-1 pe terenul echipei Bucovina Radauti, intr-un meci contand pentru etapa cu numarul 11 a campionatului ligii a 3-a. Pe o vreme mohorita, cele doua combatante au oferit o partida frumoasa, cu faze bune de ambele parti, insa castigatori la finalul celor 90 de minute au iesit bucovinenii, care reusesc ca opreasca o serie de trei victorii consecutive ale echipei noastre. De notat este insa ca targ-nemtenii au reusit sa marcheze si in acest meci, pastrandu-si parcursul cu gol marcat in fiecare dintre cele 11 etape disputate pina acum la nivelul ligii a 3-a. Revenind la meci, gazdele au deschis scorul in minutul 26 prin Netbai, acesta transformand fara probleme o lovitura de la 11 metri, pentru ca, doar trei minute mai tarziu, Ionut Furtuna sa reuseasca golul egalizator cu un sut splendid de la aproximativ 20 de metri, pe langa portarul radautean. Dupa pauza, Bucovina si-a asigurat victoria prin golurile lui Plamada din minutul 59, dupa o actiune personala si Stoian, acesta din urma stabilind scorul final dintr-o lovitura de la 11 metri.

Bucovina Radauti 3-1 (1-1) FC Ozana Targu Neamt (Iosif Netbai 26′ – penalty, Ionuţ Plămadă 58′, Ionel Stoian 69′ – penalty / Ionuţ Furtună 29′)

FC Ozana Târgu Neamț:  Balan, Balint, Moisi, Miron, Hutanu, Asavoaei, Serban, Ungurenasu, Hodorogea, Furtuna, Zaharia. Rezerve: Cotuna, Iacoboaei, Mercas, Vavrita, Ignea, Popa, Rusu. Antrenor: Daniel Zavate.

Stadionul „Municipal” din Radauti, spectatori cca. 350-400.

In runda urmatoare, Ozana primeste pe teren propriu, vizita galatenilor de la Sporting Liesti, formatie care a remizat in aceasta etapa, scor 2-2, pe teren propriu contra celor de la FC Botosani 2. Meciul va avea loc vineri, 8 noiembrie, cu incepere de la ora 14:00, pe stadionul „Cetatea”, din Targu Neamt.

Lasă un răspuns