13 cu ghinion pentru echipa targ-nemteana

Runda cu numarul 13 a sezonului regular nu a fost una de bun augur pentru echipa de la poalele Cetatii Neamtului, FC Ozana intorcandu-se din deplasarea la Targu Secuiesc fara nici un punct, cedand contra echipei locale KSE, cu scorul de 2-1, dupa ce la finalul celor 45 de minute scorul era alb, 0-0. Dupa pauza s-a scris istoria partidei, la circa un minut distanta de fluierul de start al mitanului secund, gazdele au reusit sa modifice tabela pentru prima data prin Alin Babei. In minutul 53, echipa noastra avea sa restabileasca egalitatea pe tabela dupa reusita capitanului Radu Miron, cel care a primit o minge de la Hutanu, dupa ce, in prima faza Furtuna centrase din corner. Golul victoriei covasnenilor avea sa vina in minutul 68, Emilian Popa reusind sa inscrie dupa o greseala a apararii targ-nemtene, scorul ramanand neschimbat pina la finalul meciului.

KSE Targu Secuiesc 2-1 (0-0) FC Ozana Targu Neamt (Alin Babei 46′, Emilian Popa 68′ / Radu Miron 53′)

FC Ozana Târgu Neamț:  Balan, Hodorogea, Rusu, Miron, Hutanu, Asavoaei, Serban, Popa, Mercas, Furtuna, Zaharia. Rezerve: Cotuna, Bilba, Iacoboaei, Vavrita, Ungurenasu, Ignea. Antrenor: Daniel Zavate.

Stadionul „Dr. Sinkovits” din Targu Secuiesc, spectatori cca. 350-400.

In etapa urmatoare (14), FC Ozana Targu Neamt va primi pe teren propriu, vizita celor de la Suporter Club Otelul Galati, echipa care ocupa pozitia a 5-a n clasament, cu un total de 22 de puncte. Partida va avea loc vineri, 22 noiembrie, pe stadionul „Cetatea”, cu incepere de la ora 14:00.

Lasă un răspuns